FF Fémfeldolgozó Zrt.

The stainless steel specialist.

CÉGTÖRTÉNET


Az FF Fémfeldolgozó Zrt. jogelődjét, a Fémfeldolgozó Szövetkezetet 5 kisiparos alapította 1949-ben. A vállalkozás 1991-ben alakult át 100%-ban magyar tulajdonú részvénytársasággá. 2005-től a Rév Csoport tagja (www.revgroup.hu). 

Az adminisztrációs központ Budapesten található, a termelés az 1965-ben Mezőtúron létesített gyárban történik. A vállalat alkalmazottainak száma közel 300 fő.               

A több, mint 70 éves múltra visszatekintő FF Zrt. a rozsdamentes anyagok, lemezek, csövek és profilok feldolgozásának specialistája. A nyolcvanas évek óta beszállítói vagyunk nagy nyugati – elsősorban német – cégeknek, legfőképpen gasztrotechnikai területen.

 

 

CÉGFILOZÓFIA


Cégünk mindig szem előtt tartja a vevői elégedettséget, amelynek eléréséhez és megtartásához folyamatosan biztosítanunk kell a minőséget.

A termékek minden tekintetben megfelelnek a nemzetközi előírásoknak, követelményeknek. A cégnél bevezetett integrált minőségirányítási rendszer, az ISO 9001:2015 valamint az ISO 14001:2015 garantálja a termékek állandó, jó minőségét.

 

FEJLESZTÉSEINK…


2007. második felében komoly beruházási folyamat vette kezdetét mezőtúri gyáregységünkben. Gyártási kapacitásunk növelése céljából egy közel 3200 m2 alapterületű gyártócsarnok létesült, valamint egy háromszintes irodaház épült fel. 

Az építkezéssel párhuzamosan gépparkunk is bővült, új gépek és berendezések kerültek beszerzésre.

ÉS AZ EREDMÉNY


A mezőtúri gyárban a többszöri fejlesztések eredményként korszerű gyártóbázis működik, amelynek köszönhetően az utóbbi években egyre nagyobb hozzáadott értékű, komplex berendezések, termékcsaládok gyártása is megvalósul.  

2016/17-ben cégünk megvásárolta az egyik német partnerének komplett kórházegészségügyi bútorgyártó-üzletágát, így a Németországban piacvezető termékek ma már Magyarországon készülnek. Árbevételünk több, mint 97%-a export, amely 2018-ban már meghaladta a 6 milliárd forintot.

 

TERMELÉSÜNK


Az FF Fémfeldolgozó Zrt. a rozsdamentes lemezek, csövek, profilok, köracélok és huzalok feldolgozásának specialistája.

Professzionalizmusunk, valamint termelő tevékenységünk, termékeink sokszínűsége lehetőséget teremtett, és teremt mind a mai napig arra, hogy a nagy külföldi partnereket, a magyar nagyvállalatokat és a kis hazai vállalkozásokat termékek széles skálájával egyformán kiemelkedő színvonalon szolgáljuk ki.

FŐBB PARTNEREK


Blanco Professional (Germany)

Getinge (Sweden)

MIWE GmbH (Germany)

Nilfisk Alto (Denmark)

Norka GmbH (Germany)

Rational AG (Germany)

Suntherm AG (Switzerland)

 

Videók: